top of page

OPTIMALISATIE en BENCHMARKING

KPI benchmark en audit.png

Wat kan er beter?

Dat vraag je je af als de kosten harder groeien dan de omzet.

Of als bepaalde processen ineens vastlopen. Orders gaan te laat de deur uit en de Klantenservice raakt overbelast. Het moet beter maar je weet niet hoe. Wij helpen je graag!

Scan & KPI benchmark

Door middel van interviews en rondleidingen krijgen we inzicht in jullie Supply Chain. Problemen in het magazijn worden vaak veroorzaakt door gebrek aan afstemming met de schakels ervoor en erna. Dan duiken we de diepte in op het magazijnproces en brengen via de Waardestroom analyse inefficiënte en niet-waarde toevoegende activiteiten in kaart.

Processen die beter kunnen worden zichtbaar als we doorlooptijden en productiviteit voor de verschillende processtappen vergelijken met normprestaties, de zogenaamde KPI benchmark.

Verbeterpotentieel

Gezamenlijk beoordelen we de verbeterpunten op basis van urgentie, complexiteit qua implementatie, kosten en opbrengsten en risico.

Dit visualiseren we als onderdeel van de kalender voor korte- en langere termijn verbeteringen.

Implementatie

Als je intern geen mensen beschikbaar hebt om de verbeteringen uit te voeren, helpen we daar graag bij! We hebben interim Project managers in ons partnernetwerk die jarenlange ervaring hebben met het verbeteren van logistieke processen, implementatie van IT systemen en Change Management trajecten.

bottom of page